Ukraina e shtrinë për toke spiunin e Rusisë: “Planifikonte suIme në tokën ukrainase!”

Ukraina e shtrinë për toke spiunin e Rusisë: “Planifikonte suIme në tokën ukrainase!”

Zyrtaret e sigurise ukrainase kane zbuluar dhe a rre stuar nje agjent ushtarak rus, i cili planifik0nte ngjarje trazirash ne rajonin e Odeses.

Ai eshte a rre sutar derisa perpiqej te rekrut0nte nje person per kryerjen e ketyre ngjarjeve.
Sipas zyrtareve, agjenti eshte nje i huaj qe ne menyre te ndryshme periodike e ka vizituar Ukrainen, i ngarkuar me
misione speciale nga sherbimet ruse. LAJMI I PLOTE