Publikohen pamjet: Shikoni si Rusia po i fsheh tanket dhe topat e saj në Ukrainën Lindore!

Publikohen pamjet: Shikoni si Rusia po i fsheh tanket dhe topat e saj në Ukrainën Lindore!

Sipas Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) separatistët pro-rusë u përpoqën të fshihnin topat e tyre
vetëlëvizës 2S1 Gvozdika 122 mm në ndërtesat industriale në Komisarivka, në Ukrainën lindore.

Historia u raportua fillimisht nga Militarnyi, i cili citoi një raport nga Misioni Special i Monitorimit të OSBE-së (SMM) në Ukrainë.
Pamjet e fundit, të publikuara nga SMM e OSBE-së, tregojnë sistemet e artilerisë në dritaren e një ndërtese industriale.FOTOGRAFITE