Raketat e Kim Jong-ut ia futin frikën SHBA-ve: “Avionët amerikanë ndalen në tokë!”

Raketat e Kim Jong-ut ia futin frikën SHBA-ve: “Avionët amerikanë ndalen në tokë!”

Të gjithë avionët në Kaliforninë e Jugut u urdhëruan të qëndronin në tokë të hënën, sic raportohet, për shkak të një testi tjetër të një rakete nga Koreja e Veriut, i dyti në një javë, ndërkohë që në Japoni, ka 5hpërthyer një protestë në lidhje me lancimin.

Fluturimet në aeroportin ndërkombëtar të Sakramentos dhe në atë të San Franciskos, u ndalën përkohësisht, konfirmuan aeroportet.