Analiza e fundit: A po rilind Bashkimi Sovjetik?

Analiza e fundit: A po rilind Bashkimi Sovjetik?

Disa analistë e panë vendosjen javën e kaluar të “f0rcave paqeruajtëse” ruse në Kazakistan si një tërheqje të Vladimir Putinit.
Ata thanë se ai akt tregoi dobësinë e tij.

Se grumbullimi i trupave ruse pranë kufirit me Ukrainën nuk po jep efektet e pritura, dhe se r3b3limet e reja popullore mund të rrëzojnë autokratë të tjerë në ish-republikat e tjera sovjetike, duke i ndërlikuar jo pak llogaritjet strategjike të presidentit rus.ANALIZA E PLOTE