Turqia e ‘blindon’ detin: Prezanton anijen inteligjente, 100% prodhim turk!

Turqia e ‘blindon’ detin: Prezanton anijen inteligjente, 100% prodhim turk!

K0manda e F0rcave Detare Turke do te marrin anijen testues dhe stervitore A-591 Ufuk me date 14 janar,
kjo do te jete anija e pare e grumbullimit te inteligjences ne vend e zhviulluar dhe ndertuar me burime dhe aftesi kombetare.

Ne ceromonine e dorezimit qe do te mbahet ne kantierin detar te Stambollit,
pritet te marre pjese edhe presidenti turk, Erdogan.