Ish-gjenerali amerikan: “NATO duhet vazhdimisht ta përsëris se KFOR-i nuk largohet nga Kosova!”

Ish-gjenerali amerikan: “NATO duhet vazhdimisht ta përsëris se KFOR-i nuk largohet nga Kosova!”

Ish-gjenerali i forcave amerikane në Evropë, Frederic Ben Hodges, ka folur për situatën e sigurisë në rajon dhe
dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Ai gjithashtu është pyetur edhe për emërimin e emisarit britanik për Ballkanin Perëndimor dhe nëse do të jetë e mundur që Britania e Madhe,
Amerika dhe Evropa të punojnë bashkë në çështjen e negociatave në mes të Kosovës dhe Serbisë.DEKLARATA E TIJ E PLOTE