Ish-gjenerali i NATO-së: “Jam i lumtur kur shikoj aksione të Policisë së Kosovës sikur ai në veri!”

Ish-gjenerali i NATO-së: “Jam i lumtur kur shikoj aksione të Policisë së Kosovës sikur ai në veri!”

SHBA-të do të ngrenë në Shqipëri një Komandë të F0rcave 5peciale. Ish-gjenerali i NATO-s, Erhard Bühler, shpjegon pse ky lajm është një sinjal i rëndësishëm për rajonin.

Erhard Bühler: Para së gjithash, ka të bëjë me trajnimin e f0rcave 5pecialë. Sepse f0rcat 5peciale varen nga bashkëpunimi shumë i ngushtë shumëkombësh. Kanë nevojë për standarde të njëjta, me të cilat ato trajnohen, ushtrojnë dhe, nëse është e nevojshme, operojnë në misione.
DEKLARATA E TIJ E PLOTE