“Lëshoi tre raketa hipersonike”, Kim Jong kërcënon botën: Do e forcoj ushtrinë!

“Lëshoi tre raketa hipersonike”, Kim Jong kërcënon botën: Do e forcoj ushtrinë!

Lideri verikorean, Kim Jong Un, e ka vëzhguar testimin e r aketës h ipersonike dhe ka bërë thirrje sërish që të forcohet
ushtria e Koresë Veriore, ka raportuar media shtetërore KCNA më 12 janar.

Pas shikimit të testimit më 11 janar, Kim u ka bërë thirrje shkencëtarëve që të rrisin përpjekjet për të forcuar ushtrinë,
si në aspektin e kualitetit ashtu edhe të numrit të saj”, ka raportuar agjencia verikoreane e lajmeve.