Serbia dëshiron territoret e huaja, sidomos ato shqiptare: “Rusia po pretendon një Serbi të madhe?!”

Serbia dëshiron territoret e huaja, sidomos ato shqiptare: “Rusia po pretendon një Serbi të madhe?!”

Kosova si shteti me i ri brenda Evropës, shtetësinë e së cilës e kanë njohur 23 nga 28 vendet anëtare të Bashkimit Evropian, ka synime të qarta për integrim në BE.

Duke pasur parasysh aspiratat e Kosovës për Bashkimin Evropian mos-njohjet të cilat kanë mëtepër rëndësi janë ato nga pesë
vendet anëtare të këtij organizmi: Qipro, Greqia, Rumania, Sllovakia dhe Spanja. LAJMI I PLOTE