Albin Kurti i prerë me Borellin dhe Vuçiçin: “Serbia nuk mund të organizojë referendum në Kosovë – pikë!”

Albin Kurti i prerë me Borellin dhe Vuçiçin: “Serbia nuk mund të organizojë referendum në Kosovë – pikë!”

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka biseduar në telefon me Përfaqësuesin e Lartë për Politikë të Jashtme të BE-së, Josep Borrell,
lidhur me referendumin për ndryshime kushtetuese që do të mbahet në Serbi.

Kurti ka thënë në Twitter se i ka bërë të ditur Borrellit që serbët me shtetësi të dyfishtë do të lejohen të votojnë vetëm me postë apo në zyrën ndërlidhëse në Prishtinë.