“Ishin futur shumë thellë”, jepet alarmi kuq: Spiunët rusë tronditin NATO-n

“Ishin futur shumë thellë”, jepet alarmi kuq: Spiunët rusë tronditin NATO-n

8 rastet që pretendonin se ishin “diplomatë” në ambasadën ruse në selinë e NATO-s në Bruksel, ishin në fakt “oficerë të padeklaruar të 5hërbimeve 5ekrete” që kryenin “aktivitete që nuk ishin në përpu thje me akreditimin e tyre”, deklaroi Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg kur njoftoi dëbimet tetorin e vitit të kaluar.

NATO nuk i përmendi kurrë me emër, gjë që nënkuptonte se ata mund të ktheheshin pa zhurmë në Rusi, dhe më pas të dërgoheshin me mision në vende të tjera jashtë NATO-s, sërish nën mb ulimin diplomatik. Por pas atij momenti, Rusia e mbylli të gjithë ambasadën e saj në selinë qendrore të NATO-s…LAJMI I PLOTE