Shefi i NATO-s: “Ka rrezik reaI për nisjen e një Iufte të re në Evropë!”

Shefi i NATO-s: “Ka rrezik reaI për nisjen e një Iufte të re në Evropë!”

NATO ka paralajmëruar për rr ezikun që situata në mes të Rusisë dhe Ukrainës të përfundojë me Iuftë.

“Ekziston rr eziku real për një Iuftë të re të a rmatosur në Evropë”, është shprehur Stoltenberg në konferencë për media.
Stoltenberg ka thënë se NATO është e gatshme gjithmonë për t’u dalë në mbrojtje aleatëve.