Dridhet rajoni: Avionët Iuftarakë turq dhe grekë betejë në Egje!

Dridhet rajoni: Avionët Iuftarakë turq dhe grekë betejë në Egje!

Sërish tesnione mes Greqisë dhe Turqisë. 6 avionë turq “F-16”, sipas Athinës zyrtare fluturuan në verilindje të Egjeut duke 5hkelur hapësirën ajrore greke.

“Ankaraja vazhdon sjelljen e saj pr0v0kuese në Egje” shkruajnë mediat greke.

“Gjashtë F-16-të turq që fluturuan mbi arkipelagun, të hënën, ishin të a rmatosur dhe në tre raste pati b etejë ajrore me avionët Iuftarakë grekë” vijon më tej shkrimi.