Rusia: Na është sosur durimi me Perëndimin!

Rusia: Na është sosur durimi me Perëndimin!

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, tha në konferencën vjetore për gazetarët se Moskës i është harxhuar durimi me Perëndimin
dhe se vendi i tij pret përgjigje me shkrim ndaj kërkesave të saj për garanci të sigurisë brenda një jave.

Deklarata e tij erdhi pas dështimit të bisedimeve diplomatike me NATO-n dhe Shtetet e Bashkuara për të hapur rrugë për zgjidhjen e problemit në kohën e grumbullimit të trupave ruse afër kufirit me Ukrainën.