Diplomati evropian i ‘dridhë’ shtetet e QUIN-tit: “Ju duhet ta kuptoni se Kosova është shtet i pavarur!”

Diplomati evropian i ‘dridhë’ shtetet e QUIN-tit: “Ju duhet ta kuptoni se Kosova është shtet i pavarur!”

Ish-ambasadori i Holandës në Kosovë, Robert Bosch ka shkruar se QUIN-t duhet të kuptojë se Kosova është shtet i pavarur dhe më në fund do të veprojë si i tillë.

Bosch ka shkruar në Facebook se Quint duhet të duartrokas dhe të mbështesë qeverinë, derisa ka postuar edhe
deklaratën e Jeton Zulfaj, këshilltar i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti.