Rusia e kërcënon Ameriken: “Do vendosim trupa ushtarak në Kubë e Venezuelë!”

Rusia e kërcënon Ameriken: “Do vendosim trupa ushtarak në Kubë e Venezuelë!”

Rusia ka këcrënuar SHBA me vendosjen e trupave ushtarake në Kubë dhe Venezuelë nëse bisedimet me perëndimin për
sigurinë evropiane dhe Ukrainën dështojnë. Moska paralajmëroi po ashtu se diskutimet e fundit me NATO-n po hynin në një rrugë pa krye.

Në një përpjekje për të rritur presi0nin ndaj administratës Bidenit, Sergei Ryabkov, i cili udhëhoqi delegacionin rus në një takim me SHBA,
tha për mediat ruse se nuk mund të përjashtonte dërgimin e aseteve ushtarake në Kubë dhe Venezuelë nëse bisedimet dësht0jnë.