Amerika i nis forcat që ta ndihmojë Ukrainën për t’i forcuar kufijtë: Rusinë e kap paniku!

Amerika i nis forcat që ta ndihmojë Ukrainën për t’i forcuar kufijtë: Rusinë e kap paniku!

Shtetet e Bashkuara do të financojnë projekte që do të përfshijnë edhe vendosjen e pajisjeve të vëzhgimit dhe monitorimit,
me qëllim që të forcohen kufijtë që Ukraina ndan me Rusinë dhe Bjellorusinë.

Ky njoftim i bërë të martën nga Shërbimi Kufitar ukrainas, vjen në kohën e rritjes së tesnioneve me Moskën, që ka grumbulluar mijëra trupa në afërsi të kufirit me Ukrainën.