Amerika në rrezik, gjeneralët ushtarak japin alarmin: “Ushtria të jetë gati, sepse duhet të përballemi me..!”

Amerika në rrezik, gjeneralët ushtarak japin alarmin: “Ushtria të jetë gati, sepse duhet të përballemi me..!”

Paul D. Eaton, Antonio M.Taguba dhe Steven M.Anderson janë tre gjeneralë të SHBA-ve që kanë bërë thirrje përmes një shkrimi në “Washington Post” për përgatitjet që duhet të bëjë ushtria e vendit me qëllim përballimin e një g rusht shteti gjatë viteve të ardhshme.

Ata parashikojnë vitin 2024 si më të mundshëm për një g rusht shteti për shkak të zgjedhjeve presidenciale atje. Ndërsa po afron përvjetorit i parë i kryengritjes me pasoja vdekjeprurëse në Capitol Hill-Washington, ne si ish-zyrtarë të lartë të ushtrisë amerikane..
..jemi gjithnjë e më të shqetësuar mbi pasojat e mundshme të zgjedhjeve presidenciale të vitit 2024, dhe potencialin e krijimit të një kaosi me pasoja serioze brenda ushtrisë sonë, çka do t’i vendoste në rrezik të madh të gjithë amerikanët.LAJMI I PLOTE