Bota në siklet: “Po rikthehet Perandoria Osmane, pas vitit 2023 Turqia do ta rrethon Greqinë!”

Bota në siklet: “Po rikthehet Perandoria Osmane, pas vitit 2023 Turqia do ta rrethon Greqinë!”

Pas peripecive të shumta në frontin luftarak TURQIA arriti të ngulfas forcat e sherrit siç janë; SHBA-RUSIA-FRANCA dhe
bishtit të tyre në Libi, dhe në anën tjetër heshtazi e pa problem pushton territoret Greke një indikator tregues..

..Se ka rifilluar bërja ‘UPDATE’ të parakohshme të Marrëveshjes së LOZANËS (1923-2023) që bënë me dije Greqisë se është
rrethekuar ishulli i madh MEIS nga Marina Ushtarake Turke dhe në të nuk lejon afrimin e forcave greke rreth ishujve kontestuese.

Poqese tenton Greqia të ngre zërin apo t’i afrohet ishujve në fjalë atëherë Turqia do të mobilizoj ushtrinë 3 milionshe të përbërë nga ‘shoqata e gjyetarëve’ që bukvalisht do të shkel Greqin, deri në Athinë.LAJMI I PLOTE