Rusia në alarm: Forcat britaneze po vijnë drejt kufijvë tonë!

Rusia në alarm: Forcat britaneze po vijnë drejt kufijvë tonë!

Ambasada e Rusisë në Britani të Madhe ka nisur një debat lidhur me prezencen ushtarake të Britanisë së Madhe në Poloni dhe Estoni.

Ambasada ruse nëpërmjet një postimi në Twitter ka thënë se Forcat e
Amratosura të Britanisë së Madhe po a vancojnë “në mënyrë a g re s i v e drejt kufijve të Rusisë në Poloni dhe Estoni”.