Forcat hapësinore amerikane bëhen gati: “Nëse Rusia i prekë satelitët tanë…”

Forcat hapësinore amerikane bëhen gati: “Nëse Rusia i prekë satelitët tanë…”

SHBA po teston aftësinë e satelitëve për të ndaluar Kinen dhe Rusine, shumë kilometra mbi sipërfaqen e tokës, vetëm pak javë pasi
Rusia qëll0i një satelit të vetin, të vjetër, të komunikimeve.

Simulimi kompjuterik, përfshin rr ëzimin e mundshëm të satelitëve amerikanë që gjurm0jnë satelitët, bll0kimin e satelitëve dhe
pasojat e tjera të mundshme në lutfën në hapësirë. VIDEO