Greqia: “Nëse Erdogan e prekë vendin tonë, ai do të bëhet pishman!”

Greqia: “Nëse Erdogan e prekë vendin tonë, ai do të bëhet pishman!”

Deklaratat fiese nga Erodgan per F0rcat Greke, ka ngjallur reagime te shumte ne Athine.
Sipas nje raportimi te George Papakonstantinou ne Open Tv, ne nivel retorik ajo qe thane burimet te mireinformuara eshte
se te gjithe ne Turqi duhet ta kuptojne se F0rcat Greke nuk bejne shaka.

Po te njejtat burime, shtuan se nese Erdogan vendos te gaboje duke hedhur hapin e pare, atehere duhet ta dije se ky hap i pari do te kete nje pergjigje 5hkaterruese per te dhe per gjithe vendin e tij, Turqine. LAJMI I PLOTE