Irani tregon kokën, paralajmëron pasoja për Amerikën dhe Izraelin

Irani tregon kokën, paralajmëron pasoja për Amerikën dhe Izraelin

Një zyrtar i lartë ushtarak i Iranit citohet të ketë përmendur “çmim të lartë” për a gre sorët të shtunën,
raportuan mediet shtetërore iraniane.

Pas raportimeve se ShBA-ja dhe Izraeli kanë plane për ushtrime të mundshme ushtarake për t’u përgatitur për t’i s uIm uar qendrat e zhvillimit bërhtam0r të Iranit, nëse dësht0n diplomacia.