Joe Biden: “Ia kam bërë të qartë Putinit se nëse ushtria ruse e prekë Ukrainën, atëherë Amerika do ta..!”

Joe Biden: “Ia kam bërë të qartë Putinit se nëse ushtria ruse e prekë Ukrainën, atëherë Amerika do ta..!”

Biden tha të premten se e kishte bërë të qartë në telefonatën e tij me Putinin se do të kishte një “çmim të rëndë për të paguar” nëse Rusia pu5hton Ukrainën dhe këcrënon me sanksione të rënda ekonomike.

Putin i kishte thënë Biden se futja e një raundi të ri saknsionesh kundër Rusisë do të përbënte një “gabim kolosal” që mund të çonte në një prishje të plotë të marrëdhënieve midis dy vendeve, tha një ndihmës i Kremlinit.