Njihuni me ushtarët fantazmë të Izraelit: “Sayeret MatkaI”

Njihuni me ushtarët fantazmë të Izraelit: “Sayeret MatkaI”

Grupi me efektvi kunder te rr o rrizmit ne bote eshte ai izraelit, i njohur si
“Sayeret Matkal” apo ne shqip “Njesiti”.

Kjo brigade, shume mi sterioze per 0peracione speciaIe ka fituar statusin mitik me fitoret e veta te shpejta dhe
kirurgjikale ne Egjipt, Liba, Jordani, ndoshta edhe me te suksesshmen ne Entebbe apo Ugande..LAJMI I PLOTE