Rusia mbetet me “gishta në gojë”: Disa shtete refuzojnë që t’i blejnë avionët luftarakë rusë SU-35

Rusia mbetet me “gishta në gojë”: Disa shtete refuzojnë që t’i blejnë avionët luftarakë rusë SU-35

Qeveria e Egjiptit, Algjerise dhe Indonezise refuzuan blerjen e avioneve Iuftarake ruse Sukhoi SU-35.

Burimet thane se Rusia kerkoi nga partneret e saj te mundshem nje tjeter zgjatje per te zgjidhur ceshtjet teknike dhe politike
qe kane lindur si rezultat i sanksioneve dhe bllokimit te importit
te komponenteve moderne nga SHBA, Evropa dhe Izraeli per prodhimin e SU-35. LAJMI I PLOTE