Putin s’duron më: Dërgon avionët Iuftarakë mbi qiellin e shtetit evropian – Evropa në alarm!

Putin s’duron më: Dërgon avionët Iuftarakë mbi qiellin e shtetit evropian – Evropa në alarm!

Rusia ka dërguar avionë b0mbardues me aftësi bërtham0re, për të patrulluar kufijtë perëndimorë të Bjellorusisë,
thanë më 18 dhjetor autoritetet në Minsk, teksa tesnionet janë rritur në mbarë Evropën Lindore.

Dy b0mbardues të tipit Tu-22M3, të shoqëruar nga avionët lutfarakë Su-30SM të f0rcave ajrore ruse dhe bjelloruse kryen patrullimet.
Ky ishte misioni i tretë i këtij lloji që është kryer në këtë zonë gjatë këtij muaji.