Putin ‘tradhëtohet’ nga dy shtetet fqinje: Gati për t’u antarësuar në NATO!

Putin ‘tradhëtohet’ nga dy shtetet fqinje: Gati për t’u antarësuar në NATO!

Suedia dhe Finlanda më pranë se kurrë për t’u bashkuar me NATO-n. Kjo falë kërkesave ruse që Shtetet e Bashkuara të Amerikës të ndalojnë anëtarësimin e shteteve në aleancë.

Një Kremlin Iuftarak që këcrënon një pushtim të mundshëm të Ukrainës i ka dhënë një shtysë të re bashkimit me NATO-n të të dyja vendeve, të cilat janë ushtarakisht të palidhura dhe u përpoqën të shmangin marrjen e anëve në Luftën e Ftohtë.