Putini do ta heqë qafe Vuçiçin, zbulohet plani sekret: Ja si Rusia po e përdor Serbinë!

Putini do ta heqë qafe Vuçiçin, zbulohet plani sekret: Ja si Rusia po e përdor Serbinë!

Rusia po e përdor Serbinë dhe presidenti Vladimir Putin do ta heqë qafe Aleksandar Vuçicin në momentin
kur nuk do te jetë i dobishëm për të.

Ka qënë ky paralajmërimi i eksperti për çështjet e Ballkanit, Janusz Bugajski, i cili ngre alarmin
në një intervisrë se Rusia ka ndërhyrë dhe do të vazhojë të ndërhyjë në Ballkanin Perëndimor.

Sipas analistit të njohur, Rusia dhe Serbia ashtu po e përdorin njëra-tjetrën ashtu si Milloshevici dhe Jelcini në vitet e 90. Putini dhe Aleksandar Vuçici sipas tij, po shfrytëzojnë njëri-tjetrin për ta zgjedhuar ndikimin e tyre.