SHBA zbulon detajet: Ky është plani jonë kundër Iranit!

SHBA zbulon detajet: Ky është plani jonë kundër Iranit!

SHBA po përgatisin së bashku me aleatët dhe partnerët mundësi alternative për të ndaluar Iranin që të sigurojë amratim
bërhtamor derisa negociatat për marrëveshjen bërhtamore ngecën.

Aletatët europianë kanë tërhiqet vërejtja se Irani po zvarritë negociatat. Përpjekjet e 6 shteteve ndërkombëtare për të kthyer Iranin në respektimin e marrëveshjes bërhtamore të 2015’s kanë ngecur sipas raporteve dhe tanimë kanë nisur të konsiderojnë opsionet tjera. LAJMI I PLOTE