Shefi i NATO-s ultimatum Rusisë: “Ulni zërat me Ukrainën, ose…”

Shefi i NATO-s ultimatum Rusisë: “Ulni zërat me Ukrainën, ose…”

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg i dha një tjetër paralajmërim Rusisë, duke i kërkuar të u lë
tesnionet për Ukrainën, të respektojë sovranitetin e saj dhe t’i kthehet diplomacisë për të zgjidhur mosmarrëveshjet e saj rajonale.

Stoltenberg i bëri komentet në Paris, ndërsa zhvilloi takime me Ministrin e Jashtëm të Francës Jean-Yves Le Drian dhe Ministren e
Forcave të Amratosura, Florence Parly. LAJMI I PLOTE