Zbulohet plani i CIA dhe MOSSAD për Turqinë: “Do ta rrëzojmë Erdoganin – ja kur!”

Zbulohet plani i CIA dhe MOSSAD për Turqinë: “Do ta rrëzojmë Erdoganin – ja kur!”

Plani i Turqisë i MOSSAD-it dhe CIA-s është deshifruar. Qëllimi i platformës së 0peracioneve psikologjike të quajtur Projekti i Demokracisë Turke (TDP)..

.. ecila u themelua nga ish-presidenti i MOSSAD dhe financohet nga kapitali hebre, është të rrëz0jë Presidentin Erdogan në vitin 2023.

Me gjithë përpjekjet e tyre, organizatat ndërkombëtare që nuk mundën të rrëz0nin presidentin Recep Tayyip Erdoğan, këtë herë u bashkuan nën një çati dhe tani po planifikojne hapat e se ardhmes.LAJMI I PLOTE