‘Dorëzohen fuqitë e mëdha’ / Teknologjia e Izraelit të mundëson që të shikosh përtej mureve

Amir Beeri, është drejtori ekzekutiv dhe themeluesi i ‘Camero’, i cili ka arritur të zhvillojë dhe të realizojë një pajisje, me anë të së cilës mund të shihni përmes mureve.

“Ishte një ëndërr e vjetër e imja dhe pas dy vitesh punë u bë realitet”, thotë Beeri për ‘Ynet.co.il’. BURIMI LAJMIT