Erdogan jep ‘myzhden’: “Kemi shenja të shumta që sinjalizojnë një të ardhme të ndritur për Turqinë!”

Duke iu drejtuar strukturave të Partisë së tij për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti) me rastin e Fitër Bajramit, përmes videokonferencës, Presidenti Erdogan tha se Turqia, e cila suksesin e saj në shërbimet shëndetësore po e kurorëzon me mbështetje sociale dhe ekonomike, ka arritur të qëndrojë jashtë klimës së k rizës.

“Tregues të shumtë, veçanërisht rritja e kërkimeve për investime të reja e punësim, sinjalizojnë se Turqia ka përpara një të ardhme të ndritur”, u shpreh ai.