Ivica Daçiç: “Ramush Haradinaj ishte lule në krahasim me Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin!”

Ivica Daçiç: “Ramush Haradinaj ishte lule në krahasim me Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin!”

“Dialogu sigurisht që nuk varet nga Albin Kurti dhe Vjose Osmani. Nëse do të ishte pyetur Prishtina ose Beogradi, besoj se as nuk do të kishte fillua”, tha kryetari i Kuvendit të Serbisë dhe kryetari i Partisë Socialiste, Ivica Daçiq, transmeton Gazeta Express.

Sipas Daçiq, problemi për Prishtinën është se Beogradi këmbëngul në një kompromis dhe ai kompromis është, nga këndvështrimi i Prishtinës, një qasje e kstreme. Ai thotë se në Beograd ishte diskutuar se kush është më i mirë për Serbinë dhe se ata “v ranë veten duke vlerësuar nëse ishte Hashim Thaçi, Ramush Haradinaj apo kryeministri aktual, Albin Kurti”. “Ne thamë se Haradinaj ishte më e k eqja, por tani, Haradinaj ishte lule në krahasim me Kurtin dhe Osmanin”, tha Daçiq.