Putin më gati se kuɾɾë: Meɾcenaɾët ɾusë nisen dɾejt Ukɾainës!

Putin më gati se kuɾɾë: Meɾcenaɾët ɾusë nisen dɾejt Ukɾainës!

Edhe pse e pohoi se ka sinjale pozitive nga SHBA dhe bisedimet mes palëve për uljen e tesnioneve që po rr ezikojnë 5përthimin e
një k0nflikti në Ukrainë, mund të mbahën në janar..

..Putin duket se ende nuk është t ërhequr nga planet për të u shtruar p resion mbi perëndimin me f rikën e lutfës.

M ercenarë rusë janë dërguar në Ukrainën lindore të kontrolluar nga separatistët pro-Moskës,
me qëllimin të f0rcojnë mbrojtjen kundër f0rcave qeveritare ukrainasë, raporton Reuters duke cituar disa burime për këtë pohim.