Analiza e fundit: A do ia tregojë NATO vendin Putinit?

Analiza e fundit: A do ia tregojë NATO vendin Putinit?

Ditët e ardhshme mund të shohim një nga momentet më domethënëse dhe përcaktuese në marrëdhëniet midis NATO-s dhe Rusisë që nga shpërbërja e Bashkimit Sovjetik.

Kështu së paku vlerësohet në një analizë të CNN, para se përfaqësuesit e NATO-s, 30 vendeve anëtare të saj dhe Federatës Ruse
do të takohen në Bruksel, për të diskutuar mbi vendosjen e fundit ushtarake të trupave ruse në kufirin midis Rusisë dhe Ukrainës.ANALIZA E PLOTE