Ekspertët ushtarak japin detaje të “bishës” amerikane: Nuk i keni ditur!

Ekspertët ushtarak japin detaje të “bishës” amerikane: Nuk i keni ditur!

Ekspertët e “Lockheed Martin” kanë zbuluar detaje të programeve të sistemit të energjisë së drejtuar dhe të a r m ë v e lazer.

Energjia e drejtuar dhe sistemet e a r m ë v e me lazer janë një zgjidhje e provuar që trajton në mënyrë efektive këcrënimet e
drejtuara nga teknologjia me performancë më të saktë, fleksibël dhe të përballueshme sesa ofrohet nga b alistika tradicionale. LAJMI I PLOTE