Fotografija e ushtarit shqiptar i prek zemrat e të gjithëve: Edhe heronjtë qajnë!

Fotografija e ushtarit shqiptar i prek zemrat e të gjithëve: Edhe heronjtë qajnë!

Kjo foto e ushtarit hero teksa derdh lot për disa minuta na bën të harrojmë trishtimin dhe të mbush me dashuri.

Në ditë krejtësisht të zakonshme, ushtria nënvlerësohet, gati-gati shihet e panevojshme ekzistenca e tyre
duke qenë se jetojmë në një kohë paqeje.

Por në momente të vështira, fatkeqësive natyrore ato janë gjithmonë aty.