Irani tregon muskujt: Zhdukim çdo armik, sinjal i fuqishëm për Amerikën dhe Izraelin!

Irani tregon muskujt: Zhdukim çdo armik, sinjal i fuqishëm për Amerikën dhe Izraelin!

Irani, l ëshoi r aketa nga toka dhe deti të martën si pjesë e stërvitjeve të saj ushtarake pesë ditore në tre provinca, përfshirë zonat afër impiantit të tij b ërthamor – thanë r ojat r evolucionare të iranit.

Manovrat e ushtrisë erdhën pasi SHBA tha se po përgatiste plane rezervë në rast se negociatat për të rikthyer në jetë marrëveshjen b ërthamore të 2015-ës do të d ështojnë. VIDEO