Izraeli prezanton dronin e fuqishëm: E ‘fluturon në ajër’ tankun kryesor të Rusisë

Izraeli prezanton dronin e fuqishëm: E ‘fluturon në ajër’ tankun kryesor të Rusisë

UVision me bazë izraelite, një firmë mbrojtëse e njohur për sistemet ushtarake, ka publikuar një paraqitje të re artistike të familjes së saj HERO
të sistemeve të dronëve wetëwrasës shumë wdekjeprures.

UVision ka lëshuar materiale promovuese të aftësive lutfarake të HERO, duke përfshirë imazhin e tankut kryesor të b etejës si një objektiv për dron, i cili i ngjan T-90S rus të prodhuar nga korporata UralVagonZavod.

T-90 është një tank kryesor lutfarak rus i gjeneratës së tretë që hyri në shërbim në vitin 1993. Tanku është një variant modern i T-72B dhe përfshin shumë karakteristika që gjenden në T-80U.