Izraeli prezanton tankun e së ardhmës: Si askush tjetër në botë!

Izraeli prezanton tankun e së ardhmës: Si askush tjetër në botë!

Izraeli zbuloi planet për prodhimin e mjetit Iuftarak të së ardhmes; një mjet me ekrane të mëdha dhe pamje 360 gradë.

Raportohet se qeveria po kërkon krijimin e një automjeti të bIinduar, i cili do të drejtohet nga vetëm 2 dhe jo më 4 ushtarë.
Nëse realizohet e gjitha kjo, arritja pritet të cilësohet si revolucionare.