LAJM I MADH: “Ushtria e Kosovës nis procesin për blerjen e helikopterëve ushtarakë!”

LAJM I MADH: “Ushtria e Kosovës nis procesin për blerjen e helikopterëve ushtarakë!”

Koloneli dhe oficeri i parë i FSK-së, Sefer Isufi, ka thënë se është në fillimet projekti për blerjen e helikopterëve për Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Ai në Edicionin Special të Klan Kosovës ka deklaruar se kanë planin e tyre të tranzicionit kanë paraparë që
të pajisen me të gjitha sistemet e mbrojtjes në përputhje me formacionet që i kanë planifikuar.