LAJMI FUNDIT: Izraeli bombardon shtetin fqinjë

LAJMI FUNDIT: Izraeli bombardon shtetin fqinjë

Një suIm ajror izraelit g0diti portin sirian të Latakias të martën, suImi i dytë i tillë në objektin kyç këtë muaj, sipas mediave shtetërore siriane.

Që nga 5hpërthimi i Iuftës civile siriane në vitin 2011, Izraeli ka kryer në mënyrë rutinore suIme ajrore ndaj fqinjit të tij
të 5hkatërruar nga k0nflikti, duke synuar kryesisht trupat qeveritare siriane, si dhe forcat aleate të mbështetura nga Irani dhe Iuftëtarët e Hezbollahut.