Mediat serbe japin alarmin: “Kosova po e planifikon themelimin e një fondi për forcimin e Ushtrisë”

Mediat serbe japin alarmin: “Kosova po e planifikon themelimin e një fondi për forcimin e Ushtrisë”

Mediat serbe të n xitur nga deklarata e kreut të AAK-së Ramush Haradinaj, i cili është shprehur se buxheti prej 100 milionë euro
nuk mjafton që Kosova të ketë një ushtri të aftë për t’u mbrojtur nga agresorët, shkruajnë se shqiptarët po fuqizohen.

“Shqiptarët nga Kosova dhe Metohija po planifikojnë të themelojnë një fond për të f0rcuar të Ushtrinë. Ideja është hedhur nga lideri i AAK-së Ramush Haradinaj”, nis artikullin media serbe ‘Novosti’.LAJMI I PLOTE