Njihuni me potencialin e mitralozit të ri të Policisë së Kosovës (FOTO)

Njihuni me potencialin e mitralozit të ri të Policisë së Kosovës (FOTO)

Gjate diteve me tensione ne Veri te Kosoves, Policia e Kosovës ka ekspozuar edhe a rmët që ka në dispozicion, duke filluar nga
a rmët e shkurta deri te m itralozët të cilët janë të vendosur edhe në autoblindat e policisë.

Më poshtë mund të shihni pjesëtarët e Policisë së Kosovës si dhe potencialin e armatimit qe njesia jone i posedon: LAJMI I PLOTE