Putin e kërcënon NATO-n: Nëse refuzohen bisedimet, prisni hakmarrjen tonë ushtarake!

Putin e kërcënon NATO-n: Nëse refuzohen bisedimet, prisni hakmarrjen tonë ushtarake!

Rusia kërkon bisedime të menjëhershme me Shtetet e Bashkuara për garanci sigurie nga NATO, pohoi një diplomat i lartë rus
teka kryenegociatori i presidentit Vladimir Putin për kontrollin e armëve paralajmëroi se do të ketë
një “përgjigje m asive ushtarake” nëse aleanca vazhdon të 5hkelë “pikat nevralgjike” të Moskës.

Zëvendësministri i Jashtëm Sergei Ryabkov i bëri komentet e tij disa ditë pasi Moska publikoi një listë kërkesash që synojnë kufizimin e rolit të bllokut ushtarak perëndimor të udhëhequr nga SHBA në Ukrainë dhe hapësirën ish-sovjetike.VIDEO