Serbët publikojnë mjetet e reja ushtarake, thonë se do ta frikësojnë të gjithë Ballkanin!

Serbët publikojnë mjetet e reja ushtarake, thonë se do ta frikësojnë të gjithë Ballkanin!

Kompanitë serbe kanë paraqitur disa produkte të reja industrisë së mbrojtjes serbe.

E njëra nga armatimet e ekspozuara, është një r aketë artileri me një korrigjim trajektore, me një rreze prej 300 kilometrash, si dhe një helikopter pa pilot.

Vëmendje e jashtëzakonshme, thuhet se ka shkaktuar një mjet i b linduar “Milosh”, i projektuar për zbulim, patrullë dhe
0peracione të posaçme dhe mbrojtjen nga efektet e m inave anti-tank.