SHBA armatos Greqinë deri në dhëmbë: Jepet alarmi në Turqi!

SHBA armatos Greqinë deri në dhëmbë: Jepet alarmi në Turqi!

Ushtria amerikane dhe ajo greke, vazhdojnë të forcojnë marrëdhënien e tyre.
Në fund të 2021, SHBA transferoi dhjetëra mjete të blinduara dhe mjete të specializuara lundrimi në Greqi.

Kjo e fundit, po synon të forcojë ushtrinë e saj në mesin e tensioneve në rritje në mesdheun lindor. Në tetor ndërkohë, shba dhe greqia nënshkruan marrëveshjen e bashkëpunimit në mbrojtje cka po konkretizohet edhe me këto lëvizje në terren.LAJMI I PLOTE