Shoku i Vuçiçit, Dodik ‘kërcënon’ Gjermaninë: “Me sanksiononi dhe pastaj do ta shihni!”

Shoku i Vuçiçit, Dodik ‘kërcënon’ Gjermaninë: “Me sanksiononi dhe pastaj do ta shihni!”

Anëtari i Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës, Milorad Dodik tha se nuk shqetësohet në rast të saknsioneve, të cilat mund t’i vendosen nga disa vende të Bashkimit Evropian.

“Unë nuk jam zgjedhur nga gjermanët, populli im më ka zgjedhur. Nëse vendosni saknsione, askush nga gjermanët nuk do të mund të flasë me ne, as me asnjë shef, as me asnjë zyrtar të partisë në pushtet”, tha Dodik.